Loading...

vineri, 16 iulie 2010

ADIO FATA CU PARUL DE FOC!

Astazi fata cu parul de foc ne va parasi,va pleca spre tarimul mult visat de ea ,acolo unde dragoste si armonia dainuiesc vesni.Acolo unde sufletul ei isi va gasi linistea si odihna dupa care ea Madalina a tinjit in lumea asta plina de haus si controverse.Fata cu parul de foc ne paraseste lasind in urma ei tot ce ea a acumulat cu truda si sacrificiu:muzica si cintecele sale si pe fiul sau mult prea dorit si iubit.De acolo de unde ea se va afla, va veghea asupra puiului ei cu multa dragoste si duiosie pina cind viata ii vor aduce din nou impreuna ptr.a continua cea ce destinul le-a furat[fericirea de a fi impreuna].Ea a plecat lasindu-ne muzica si cintecele sale ptr.ca noi auzindu-le sa ne aducem aminte de FATA CU PARUL DE FOC.si sa nu o uitam niciodata.ADIO fata draga !fie ca Bunul Dumnezeu sa-ti ierte gestul disperat,sa-l ia ca pe un strigat de ajutor,iar sufletul sa-si gaseasca linistea si odihna mult dorita.AMIN!

joi, 15 iulie 2010

15 IULIE

Daca ne-am educa propiul copil ca si cum am pregati un print ptr.viitoarea lui domnie ,atunci cind el va creste,va fi una dintre fortele care vor da forma viitorului umanitatii,iar lumea ar fi sigur m-ai buna,m-ai constienta,m-ai responsabila.

marți, 13 iulie 2010

A.U.R.is life!: Desert Faces FLASH - Play Free Games Online at bes...

A.U.R.is life!: Desert Faces FLASH - Play Free Games Online at bes...: "Desert Faces FLASH - Play Free Games Online at bestflashgames.com"

Desert Faces FLASH - Play Free Games Online at bestflashgames.com

Desert Faces FLASH - Play Free Games Online at bestflashgames.com

The Lost Cases of Sherlock Holmes FLASH - Play Free Games Online at bestflashgames.com

The Lost Cases of Sherlock Holmes FLASH - Play Free Games Online at bestflashgames.com

13 IULIE

Avem un Prieten care nu ne va parasi niciodata,un Tata care ne va astepta intotdeauna cu bratele deschise,un Ajutor intotdeauna gata sa ne sprijine in timpuri de necaz.Desi nu-L putem vedea pe Dumnezeu in mod fizic ,El este alaturi de noi.

luni, 12 iulie 2010

12 IULIE

Astazi va trebui sa-i facem cuiva un compliment,va trebui sa -i redam cuiva increderea in sine.Ptr. ca vom face asta increderea noastra nu va fi stirbita cu nimic.

11IULIE

ASTAZI VOM FI MAI INTELEPTII DACA AM INVATAT DIN GRESELILE ZILELOR TRECUTE.MAINE VOM FI MAI INTELEPTI CA AZI ,CU FIECARE ZI CARE TRECE VOM FI MAI INTELEPTII, DACAVOM STI SA INVATAM DIN GRESELILE NOASTRE .